Hakkımızda

Hakkımızda

Kod Danışmanlık konusunda uzman kişilerin oluşturduğu, müşterilerimizin bizden talep ettikleri hizmetleri sağlamak adına çalışmalar yapan bir danışmanlık, denetim ve belgelendirme şirketi olarak kurulmuştur. Bu amaçla şirketimiz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), KOSGEB, Belgelendirme (TSE, İSO, CE, Sanayi Sicil, Kapasite Raporu, Yatırım Teşvik, Kalibrasyon, Ortam Ölçümleri, OKSB), SGK Teşvikleri, Yabancı İşçi Çalışma İzni Danışmanlığı, Emeklilik İşlemleri, Vergi ve Vergi Davaları, Yazılım, E-Dönüşüm, ERP, Web Sitesi, Mail ve Hosting konularında uzman personeli ve çözüm ortakları ile hizmet vermeyi ilke kabul etmiş, değişen Dünya trendleri doğrultusunda hizmetlerimize her geçen gün farklı ve yenilikçi bakış açıları ekleyerek hizmet vermekteyiz. Uzmanlarımızla müşterilerimiz arasında kurulan doğrudan ve yüz yüze iletişimimiz, bizi diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliğimizdir. Bu sayede müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit ederek onlara yol göstermekteyiz.

Misyon

Danışmanlık hizmeti için bizimle iletişime geçen tüm kişi ve kurumların verilen hizmetten emin olduğu, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı içerisinde müşteri odaklı yeni ufukları hedefleyen bir danışmanlık şirketi olmaktır.

Vizyon

Hizmet verdiği tüm alanlarda dünya ve ülkemiz yeniliklerini yakından takip eden sorumluluklarının bilincinde, topluma öncü ve örnek olmaya çalışan, danışmanlık yaptığı projelerle ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlayan bir vizyonla hareket etmektir.